Werken bij DBS

Studiebegeleider

DB Studiebegeleiding is wegens groei op zoek naar een enthousiaste studiebegeleider. Als studiebegeleider help je leerlingen van de middelbare school bij het plannen, maken en leren van hun huiswerk. Voorbeelden van werkzaamheden: samen maken van een realistische planning. Contact met ouders over leerlingen en hun voortgang. Sparringspartner van andere studiebegeleider(s) en aanspreekpunt voor bijlesdocenten.

Jij hebt:
– affiniteit met het begeleiden en helpen van leerlingen
– Minimaal HBO werk- en denkniveau
– Ervaring in het onderwijs is een pré

Waar en wanneer?

– Bij het Keenterhart in Weert
– werkrooster in overleg, flexibel plannen van maandag t/m donderdag (tussen 14:00 – 18:00 uur). Minimaal 3 maximaal 16 uur in de week.
– Schoolvakanties vrij

Interesse? Stuur je CV en een korte motivatie naar Dayenne Bakker, info@dbstudiebegeleiding.nl
Meer informatie? Mail of bel naar 06-21536569.

Overhoorder/bijlesdocent

DB Studiebegeleiding zoekt studenten die op 5 of 6 VWO, HBO of WO zitten. Je beantwoordt vakinhoudelijke vragen van leerlingen die op het voorgezet onderwijs zitten, overhoort de leerstof, kijkt maakwerk na en geeft advies over studievaardigheden. Ook het geven van bijles kan tot je takenpakket behoren.
Ben je een enthousiast persoon die minimaal één middag in de week (maandag t/m donderdag) beschikbaar is en spreekt deze vacature je aan? Vul dan via onderstaande knop ons sollicitatieformulier in!